Η Άνοιξη σταδιακά τείνει να εδραιωθεί στη χώρα μας παρά το κρύο τις πρωινές ώρες. Πάντως, την Τρίτη και την Τετάρτη θα υπάρξει πιθανότατα ένα εκ νέου μίνι χειμωνιάτικο διάλειμμα (όχι σαν το προηγούμενο βέβαια), που θα αφορά κυρίως την ανατολική ηπειρωτική χώρα.

Ο καιρός αύριο, Κυριακή, γενικά θα είναι καλός με περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας. Πιο αναλυτικά, αρχικά τις πρώτες πρωινές-πρωινές ώρες θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, στη Δυτική και βόρεια Ελλάδα, οι οποίες θα κινηθούν ανατολικά έως τις μεσημβρινές ώρες καλύπτοντας τον ουράνιο θόλο της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και στη συνέχεια, τις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Τέλος, τις απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στην Πίνδο και στην οροσειρά της Ροδόπης.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο στη χώρα αγγίζοντας σε αρκετές περιοχές τους 20οC.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ, ενώ στο νότιο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 2-3 και τοπικά 4 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18-19οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *