Η κύρια διαφορά στον καιρό σε σχέση με τη σημερινή μέρα θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της χώρας. Πιο αναλυτικά, αύριο, Σάββατο, αναμένονται αρκετές νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα της. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Στη Βόρεια Ελλάδα τις πρωινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές ομίχλες, ενώ στη συνέχεια θα διαλυθούν και θα επικρατήσει αίθριος καιρός, ενώ μόνο στη Θράκη θα διατηρηθούν τοπικές νεφώσεις. Τέλος, θα υπάρξει μεταφορά σκόνης στα υψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας στη Νότια Ελλάδα. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα αγγίξει τους 20-21οC στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ και στο Νότιο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20-21οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-5 και τοπικά στα δυτικά του νομού 6 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Χαμηλές νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Σταδιακά τις προμεσημβρινές ώρες θα διαλυθούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ασθενή ένταση (2 μποφόρ).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *