Ο καιρός σταδιακά επιδεινώνεται από τα δυτικά, οπότε και αύριο θα σημειωθούν βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Πιο συγκεκριμένα, αύριο περιμένουμε βροχές στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τα νησιά του Ιονίου μέχρι και το μεσημέρι. Επιπλέον, ασθενούς χαρακτήρα βροχές θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία τις πρωινές ώρες. Στη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες τις προμεσημβρινές και μεσημβρινές ώρες.

Από το απόγευμα οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες στο βορειοανατολικό Αιγαίο και θα σημειώνονται εκ νέου βροχές στη Θράκη, την Ανατολική Μακεδονία, τη Χαλκιδική και το βράδυ και στην Ανατολική Θεσσαλία. Χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στα ορεινά και ημιορεινά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας (υψόμετρα στον προγνωστικό χάρτη) των περιοχών αυτών. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στη βόρεια χώρα από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και στα δύο πελάγη, ενώ από το απόγευμα στο βόρειο-βορειοανατολικό Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με ένταση 7 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες με τοπικές βροχές ασθενούς χαρακτήρα. Από τις προμεσημβρινές ώρες και μετά παροδικές νεφώσεις με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ασθενή ένταση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Διαστήματα ηλιοφάνειας με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 5-6 μποφόρ.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 6_3.jpg

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *