Μπόρες σημειώθηκαν σε αρκετές περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας την Τρίτη, ενώ φαινόμενα σημειώθηκαν και στη νότια Πελοπόννησο. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά καλός, ενώ κατά τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των πρώτων πρωινών και πρωινών ωρών θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις σε Χαλκιδική, ανατολική Θεσσαλία, δυτικά τμήματα κεντρικής Μακεδονίας, Εύβοια και βόρεια Κρήτη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά και θα δημιουργηθούν τοπικές ομίχλες (κυρίως ανατολική Μακεδονία- δυτική Μακεδονίας, δυτική Θεσσαλία και εσωτερικό Ηπείρου) τις πρωινές ώρες. Μικρή πιθανότητα για ασθενή τοπική βροχή στα ανατολικά τμήματα της Χαλκιδικής και της Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών ωρών θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας χωρίς να αναμένονται φαινόμενα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις σε ανατολικό Αιγαίο και Θράκη.

Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές με ένταση 2-3 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια και το μεσημέρι στο λεκανοπέδιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22-23οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 4-5 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Χαμηλές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και περιορισμένη ορατότητα, ενώ στη συνέχεια θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19-20οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *