Τοπικές βροχές σημειώθηκαν στη δυτική Ελλάδα την Τρίτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα επικράτησαν αυξημένες νεφώσεις. Την Τετάρτη ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Συννεφιασμένος καιρός αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές σε αρκετές περιοχές. Πιο αναλυτικά, τοπικά έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν το πρωί στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και την Ήπειρο, κυρίως στα νότια τμήματα της. Λίγες βροχές θα σημειωθούν στη Θεσσαλία, ενώ πιο αξιόλογες θα είναι στη δυτική Θράκη, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, και κυρίως τη Χαλκιδική. Από το μεσημέρι θα βρέξει και στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου, αλλά και την ανατολική Στερεά. Τα φαινόμενα στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο θα είναι τοπικά έντονα. Tο βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει περίπου στα ίδια επίπεδα και θα φτάνει στα βόρεια τους 13oC, ενώ στα υπόλοιπα στους 16-17 και τοπικά στο νότιο-νοτιοανατολικό Αιγαίο τους 18-19Οc.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 3-5 και στο Μυρτώο Πέλαγος 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

ΑΤΤΙΚΗ: Συννεφιασμένος καιρός με τοπικές βροχές, περισσότερες στα δυτικά του νομού. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα γενικευτούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεφελώδης καιρός με βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *