Ο καλός καιρός με τις υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή θα συνεχιστεί και την Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα, ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, ενώ λίγες νεφώσεις θα αρχίσουν να αναπτύσσονται από το μεσημέρι μέσα στο Αιγαίο, οπότε και θα ενισχυθούν σταδιακά οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο και οι βόρειοι στο Νότιο. Επιπλέον, νεφώσεις λόγω της ενίσχυσης των βοριάδων θα σχηματιστούν προς το βράδυ στους ορεινούς όγκους των ανατολικών προσήνεμων (Εύβοια, Μαγνησία, Αττική) και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, αφού θα ξεπεράσει εκ νέου τους 20οC σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο νομό με λίγες νεφώσεις να κάνουν την εμφάνιση τους από το απόγευμα στα βόρεια του νομού κυρίως γύρω από τους ορεινούς όγκους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα ενισχυθούν στα 6-7 μποφόρ στα ανατολικά του νομού.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ μέχρι το μεσημέρι, οπότε και θα γίνουν μεταβλητοί με ασθενή ένταση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *