Εκτεταμένα 27αρια σημειώθηκαν στην ηπειρωτική χώρα την Τετάρτη, ενώ τοπικά ο υδράργυρος έφτασε και τους 28-29οC, θερμοκρασίες δηλαδή πολύ πιο υψηλές από τα κανονικά (περίπου 7-8οC πάνω) για την εποχή επίπεδα. Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η καλοκαιρία σε όλη τη χώρα, όπως και ο ζεστός καιρός.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στη χώρα με παροδικές αραιές νεφώσεις, πιο αυξημένες στα βόρεια και κυρίως βορειοανατολικά (Θράκη) τμήματα της χώρας. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια και κυρίως στη δυτική Θράκη (πρωί) και το Ιόνιο. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα φτάσει εκ νέου τους 26-27 και τοπικά τους 28-29οC. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2-4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές με την ίδια ένταση.

ΑΤΤΙΚΗ: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25-26οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση 2-4 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *