Αρκετές νεφώσεις με βροχές στην Μακεδονία (κυρίως την Ανατολική), τη Θράκη, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες από τις απογευματινές ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Μακεδονία πάνω από τα 900 μέτρα και στη Θράκη πάνω από τα 300-400 μέτρα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις, εκτός από το Βορειοανατολικό Αιγαίο όπου από το απόγευμα θα ενισχυθούν οι ανατολικοί άνεμοι έως τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιοσημείωτη μεταβολή.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, ενώ από το μεσημέρι θα σχηματιστούν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ασθενή ένταση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αρκετές νεφώσεις από το πρωί με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12oC. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *