Βελτιωμένος καιρός σε σχέση με σήμερα, αφού θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες νεφώσεις. Μόνη εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο που τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Παρ’ όλα αυτά η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ειδικά στα βόρεια που σε αρκετές ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης θα σημειωθεί παγετός τις πρωινές και βραδυνές ώρες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 4-5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο μέχρι το πρωί θα πνέουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με ένταση 5 έως 6 μποφόρ.

Αττική: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16oC. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις με ένταση έως 4 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9oC. Θα πνέει ισχυρός βαρδάρης με ένταση 6-7 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *