Γενικά καλός καιρός με αραιή συννεφιά στα δυτικά που θα επεκταθεί ανατολικά από το μεσημέρι και έπειτα. Οι ομίχλες θα παραμείνουν στη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο κυρίως τις πρωινές ώρες. Πιθανότητα ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά (Ήπειρος). Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί στο Ιόνιο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις 6-7 μποφόρ και στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με τη ίδια ένταση.

Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17-18οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς με ενίσχυση από το μεσημέρι έως τα 5-6 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη: Αραιές νεφώσεις πιο πυκνές από το μεσημέρι και στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-17οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ασθενή ένταση.

Ήπειρος/Δυτική Στερεά/Νησιά Ιονίου: Αραιές νεφώσεις από το πρωί που θα πυκνώσουν σταδιακά και το βράδυ θα δώσουν ασθενείς βροχές στα βορειοδυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Θα πνέουν νοτιάδες με ενισχυμένη ένταση από το μεσημέρι που το βράδυ θα φτάνουν έως τα 7 μποφόρ.

Θράκη/Βορειοανατολικό Αιγαίο: Τοπικά πυκνές ομίχλες το πρωί και πιο σπαστή συννεφιά από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-16οC( στα νησιά η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη). Οι νοτιάδες θα πνέουν με ένταση 5-6 μποφόρ(3-4 μποφόρ στα ηπειρωτικά).

Μακεδονία: Αραιή συννεφιά με τάση πύκνωσης από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-17οC. Οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις με ασθενή ένταση.

Δυτική Πελοπόννησος: Αραιή συννεφιά που θα πυκνώσει από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 6-7 μποφόρ.

Ανατολική Πελοπόννησος/Ανατολική Στερεά/Θεσσαλία: Αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-22οC. Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί με ένταση 4-5 μποφόρ.Εύβοια: Ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά που θα πυκνώσει από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20οC. Οι άνεμοι από το μεσημέρι θα πνέουν ισχυροί από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 6-7 μποφόρ.

Κυκλάδες/Νησιά Ανατολικού Αιγαίου: Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν από το απόγευμα και μετά. Από 12 έως 18-19οC. Νότιοι άνεμοι με ένταση 6 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Κρήτη/Δωδεκάνησα: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20oC (Στη βόρεια Κρήτη λόγω των νοτιάδων-καταβάτες άνεμοι η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 24-25οC).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *