Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει αλλαγή του καιρικού σκηνικού στη χώρα, αλλά και στην Αττική, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, επικράτηση βοριάδων, ενώ είναι αυξημένη η πιθανότητα για τοπικές μπόρες το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο στα νότια παράλια της Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ, ενώ η θάλασσα θα είναι ήρεμη. Πιθανότητα για μπόρες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 32-33οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν ισχυροί βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 4-5 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Πιθανότητα για μπόρες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 29-30οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 2-3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 33οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν βόρειοι άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32οC.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *