Ο καλός καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα συνεχιστεί και αύριο και οι βροχές στα ηπειρωτικά θα είναι πιο επιλεκτικές.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις στη νότια χώρα. Κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών και απογευματινών ωρών θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά της βόρειας χώρας, όπου και θα σημειωθούν παροδικές μπόρες και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιοσημείωτη μεταβολή. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες στη βόρεια χώρα θα είναι πιο χαμηλές από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο μέχρι το απόγευμα θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στη συνέχεια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 2-3 και τοπικά 4 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν δυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ. Τέλος, στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20οC. Οι άνεμοι μέχρι το μεσημέρι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ στη συνέχεια θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *