Η καλοκαιρία και οι συνθήκες ξηρασίας διατηρούνται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Έτσι και για αύριο, Κυριακή, αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας και ζέστη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις τις νυχτερινές ώρες σε Μακεδονία και Θεσσαλία, ενώ τις πρωινές ώρες θα κινηθούν προς τη Θράκη. Από τις προμεσημβρινές ώρες και στη συνέχεια θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγες παροδικές αραιές νεφώσεις. Τέλος, λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα, οπότε και στα περισσότερα ηπειρωτικά της χώρας (με εξαίρεση μόνο τη Θράκη) θα ξεπεράσει τους 30οC, ενώ στα ενδότερα της Θεσσαλίας (Λάρισσα, Καρδίτσα, Τρίκαλα) και της ανατολικής Στερεάς (Λιβαδειά, Θήβα) θα αγγίξει τους 33-34οC.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ, ενώ στο νότιο-νοτιοανατολικό Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3-4 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 5-6 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29οC, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία στα παραθαλάσσια του νομού θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις μέχρι τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29οC, ενώ στο κέντρο της πόλης η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *