Τα φαινόμενα περιορίστηκαν στην ανατολική χώρα τη Δευτέρα, αφού η ατμοσφαιρική διαταραχή κινήθηκε ανατολικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα επικράτησε αίθριος καιρός. Την Τρίτη, θα επικρατήσει καλοκαιρία σε όλη τη χώρα, όμως το πρωί θα έχει κρύο.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις έως το μεσημέρι στην Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη Χαλκιδική. Επιπλέον, από το μεσημέρι θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες στη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και πιο τοπικά στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία δε θα μεταβληθεί σημαντικά, ενώ το πρωί θα κάνει σχετικό κρύο στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι το μεσημέρι 2-4 και τοπικά 5-6 μποφόρ, ενώ στη συνέχεια θα στραφούν σε μεταβλητούς με ασθενή ένταση εκτός από τα νοτιοδυτικά, όπου θα συνεχίσουν να πνέουν βόρειοι άνεμοι. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 2-4 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Γενικά αίθριος καιρός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19-20οC. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι και τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, ενώ στη συνέχεια από νότιες 2-4 μποφόρ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Γενικά αίθριος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18-19οC. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι από νότιες 2-4 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *