Πολύ καλές καιρικές συνθήκες επικράτησαν το Σάββατο, ενώ παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί, η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το μεσημέρι στους 25-26 και τοπικά τους 27οC στα ηπειρωτικά δε δυσκολέψε όσος ήθελαν να κάνουν εξόρμηση σε μια παραλία. Την Κυριακή, οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα συνεχιστούν, με υψισυννεφιές και μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας κοντά στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στη βόρεια χώρα και από το μεσημέρι και στην υπόλοιπη εκτός από τα νότια-νοτιοανατολικά τμήματα της χώρας. Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής, ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν στο βόρειο Ιόνιο. Ο υδράργυρος θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, οπότε και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 26-27 και τοπικά τους 28οC. Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότις διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 3-5 μποφόρ. Στο βόρειο Ιόνιο θα πνέουν νοτιάδες 3-5 μποφόρ, ενώ στο νότιο μεταβλητοί άνεμοι 2-3 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 2-4 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αραιές νεφώσεις (ανακλούν μερικώς την ηλιακή ακτινοβολία) κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 2-4 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *