Με γενικά καλό καιρό και λίγες νεφώσεις πιο αυξημένες στη δυτική-βορειοδυτική χώρα κύλησε το Μεγάλο Σάββατο. Την Κυριακή του Πάσχα ο υδράργυρος θα ανέβει περισσότερο, ενώ θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή του Πάσχα, αναμένεται αίθριος καιρός αρχικά με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης. Επιπλέον, αραιές νεφώσεις θα σχηματιστούν από το μεσημέρι και μετά στη δυτική και βόρεια χώρα. Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα φτάσει στα περισσότερα ηπειρωτικά τους 24-25 και τοπικά 26-27 και ακόμη και 28οC. Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2-3 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο από δυτικές-βορειοδυτικές 2-4 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2-3 μποφόρ και στο νότιο από βορειοδυτικές με ένταση 2-4 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25-26οC, ενώ η μέγιστη στα νότια παραθαλάσσια θα είναι 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 2-4 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *