Τοπικές βροχές σημειώθηκαν μόνο στη βόρεια Κρήτη το Σάββατο, ενώ η εξασθένηση των βοριάδων ήταν σημαντική. Την Κυριακή, οι βοριάδες στο Αιγαίο πλέον θα πνέουν με μέτρια ένταση γενικά, ενώ θα επικρατήσει καλοκαιρία.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, χωρίς φαινόμενα πουθενά και λίγες νεφώσεις πιο αυξημένες παροδικά από το απόγευμα πρώτα στη δυτική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ και στην υπόλοιπη. Χαμηλές νεφώσεις αναμένονται στο Ιόνιο, ενώ το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ακόμα οπότε και στα περισσότερα ηπειρωτικά θα φτάνει τους 26-27 και τοπικά τους 28οC.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 2-4 και τοπικά 5 μποφόρ, εκτός από τα βόρεια τμήματα που θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 2-3 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Γενικά αίθριος καιρός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25-26οC. Οι άνεμοι στα βόρεια και ανατολικά θα πνέουν από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ, ενώ στα υπόλοιπα από νότιες 2-3 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις αρχικά, οι οποίες θα πυκνώσουν το απόγευμα πρόσκαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23-24οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *