Καλές καιρικές συνθήκες επικράτησαν μετά την Τετάρτη στην Αττική, ενώ ο υδράργυρος κυμάνθηκε σε σχετικά χαμηλά επίπεδα για την εποχή. Παρόμοιες καιρικές συνθήκες αναμένονται στην Αττική και το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, στα νότια παράλια της Αττικής, θα πνέουν νότιοι άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 25-26οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 2-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 24-25οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων με πολύ ασθενή ένταση μέχρι το απόγευμα , ενώ στη συνέχεια θα επικρατήσουν νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27-28οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 25-26οC.

Στην Αττική θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών και απογευματινών ωρών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *