Γενικά άσχημες συνθήκες επικράτησαν στην Αττική για μπάνιο στη θάλασσα στις περισσότερες παραλίες της, όπως είχε επισημανθεί και στην πρόγνωση. Αύριο θα υπάρξει εκ νέου αστάθεια στο νομό οπότε πάλι οι συνθήκες δε θα είναι κατάλληλες για μια βουτιά στη θάλασσα.

Πιο αναλυτικά, στα νότια παράλια της Αττικής, θα πνέουν νότιοι άνεμοι με ένταση 3 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη (κυρίως το απόγευμα), ενώ η πιθανότητα για βροχή και καταιγίδα είναι μεγάλη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 26οC, ενώ κατά τη διάρκεια των φαινομένων θα πέσει σημαντικά.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση 2 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι ήρεμη, ενώ η πιθανότητα για βροχή και καταιγίδα είναι μεγάλη ειδικά στα πιο νότια τμήματα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 27οC, ενώ κατά τη διάρκεια των φαινομένων θα πέσει σημαντικά.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 2-3 μποφόρ, ενώ η πιθανότητα για βροχή είναι μικρή. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι με ένταση έως 3 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η πιθανότητα για βροχή είναι μικρή. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28-29οC.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *