Γενικά καλές συνθήκες επικράτησαν το Σάββατο στις περισσότερες παραλίες της Αττικής, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και σχετικά χαμηλό κυματισμό. Την Κυριακή θα αλλάξει το σκηνικό όσον αφορά τα διαστήματα ηλιοφάνειας, τα οποία θα είναι μικρότερα.

Πιο αναλυτικά, στα νότια παράλια της Αττικής, θα πνέουν νότιοι άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη (μικρό κύμα). Η μέγιστη θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 23οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη (κυρίως προς Σχινιά). Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 25-26οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων με πολύ ασθενή ένταση μέχρι το απόγευμα , ενώ στη συνέχεια θα επικρατήσουν νοτιοδυτικοί άνεμοι με ένταση 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 26-27οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε και θα δημιουργείται μικρός κυματισμός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 25-26οC.

Στην Αττική θα επικρατήσει αυξημένη συννεφιά κατά περιόδους με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *