Τοπικές μπόρες σημειώθηκαν στη βόρεια Εύβοια, την Κυριακή, ενώ οι βοριάδες στο Αιγαίο ήταν ιδιαίτερα ισχυροί. Τη Δευτέρα οι βοριάδες θα παραμέινουν ισχυροί, ενώ θα επικρατήσει καλός καιρός σε όλη τη χώρα.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα, αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, εκτός από τα ορεινά της Εύβοιας, των Κυκλάδων και την βόρεια Κρήτη όπου θα υπάρχουν νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών και απογευματινών ωρών θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Πελοποννήσου, χωρίς να αναμένονται φαινόμενα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στη δυτική Ελλάδα φτάνοντας τοπικά τους 36οC, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 33-34 και τοπικά 35οC.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές με ένταση 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Γενικά αίθριος καιρός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32-33 και τοπικά στα δυτικά του νομού 34οC, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 5-6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Γενικά αίθριος καιρός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33-34οC, ενώ η μέγιστη στο κέντρο της πόλης θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *