Μετά τη σημερινή σημαντική ενίσχυση των βοριάδων και τις τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια της χώρας, οι βόρειοι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει εκ νέου άνοδο. Ειδικότερα, την Πέμπτη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη την Ελλάδα εκτός από την Κρήτη, όπου θα υπάρχουν κατά διαστήματα λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία στη Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα φτάσει τους 20οC, ενώ στη Δυτική θα τους ξεπεράσει για άλλη μία μέρα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ και σταδιακά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι έως 3 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μέχρι τις πρωινές ώρες στα βόρεια-βορειοδυτικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 4-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *