Η ψυχρή εισβολή που έδωσε χιονοπτώσεις σε αρκετές ορεινές-ημιορεινές αλλά και σε κάποιες πεδινές περιοχές της χώρας (πρόσκαιρα και στην Αθήνα) αποχαιρετά τη χώρα μας.

Πιο αναλυτικά, αύριο ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, εκτός από τις Κυκλάδες και την Κρήτη που θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Επιπλέον, στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Στερεά θα αναπτυχθούν νεφώσεις το μεσημέρι έως το απόγευμα άνευ σημασίας. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Τέλος, υπάρχει πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο (κυρίως στον Ταΰγετο όπου αν συμβεί θα σημειωθεί και χιονόπτωση πάνω από τα 600m).

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ τη νύχτα θα σημειωθεί παγετός σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ασθενή ένταση, ενώ στο νότιο βορειοδυτικοί με ένταση 3-4 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5-6 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση 2-3 και τοπικά 4 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *