Με αραιές νεφώσεις, φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες και τοπικές βροχές στα ανατολικά τμήματα της χώρας θα κυλήσει το Μεγάλο Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, για αύριο Μεγάλο Σάββατο, αναμένονται αραιές νεφώσεις, πιο αυξημένες στο νότιο-νοτιοανατολικό Αιγαίο και από το απόγευμα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Το πρωί θα σημειωθούν βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ λίγες τοπικές βροχές στο εσωτερικό της Ηπείρου. Στη Θράκη τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα σταματήσουν, για να ξεκινήσουν το βράδυ εκ νέου. Αργά τη νύχτα θα εκδηλωθούν μπόρες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμαίνεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα και θα φτάνει στα δυτικά τους 17-19oC, ενώ στην υπόλοιπη χώρα τους 20-22 και στη βόρεια Κρήτη τους 24oC.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι με ένταση 2-4 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα αυξηθούν από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21-22oC. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 4-5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νότιες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα αυξηθούν από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21oC. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 2-4 μποφόρ.          

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *