Γενικά αίθριος καιρός επικράτησε την Παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ παρά την πρωινή ψύχρα η θερμοκρασία το μεσημέρι άγγιξε τοπικά τους 27-28οC. Το Σάββατο ο ήλιος θα κυριαρχήσει, ενώ θα επικρατήσει σχετική ζέστη κατά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, ενώ μόνο το μεσημέρι λίγες νεφώσεις θα σχηματιστούν στη Θράκη. Ο υδράργυρος θα παρουσιάσει άνοδο και θα αγγίξει τους 30-31 και τοπικά 32οC, ενώ το πρωί σε αρκετές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας θα σημειωθούν μονοψήφιες τιμές θερμοκρασίας. Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο από βόρειες με ένταση 2-4 και τοπικά στα ανατολικά-νοτιοανατολικά τμήματα 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι-βοριεοδυτικοί άνεμοι με ένταση 2-3 και τοπικά 4 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Αίθριος καιρός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30-31οC, ενώ στα νότια παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ, εκτός από τα ανατολικά όπου θα πνέουν από ανατολικές με ένταση έως 3 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αίθριος καιρός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29-30οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ μέχρι το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *